Tapahtumat
Kotkan kalamarkkinat 20.-21.5.2023

Kotkan kalamarkkinat 20.-21.5.2023

Pian on taas aika Kotkan kalamarkkinoiden, jotka järjestetään tänä keväänä jo 49. kerran!

Markkinapaikkana on tuttuun tapaan Sapokan ranta Maretariumin ympäristössä. Markkinameininkiä on tarjolla molempina päivinä klo 10-16. Virallinen avaus on lauantaina klo 12, jolloin myös kalamaraton julistetaan alkaneeksi. Markkinoilla on aina teemakala, jonka käsittelyä kalabiologi Kari Nyberg esittelee molempina päivinä useampaankin kertaan (klo 11, 12.30 ja 14). Tämän vuoden teemakala on ahven. Markkinatunnelmaan liittyy toki myös musiikki, josta vastaa Jan-Erik Malms. Myyntipöytiä löytyy varmasti jokaiseen makuun, sillä tarjolla on tänäkin vuonna laaja kattaus niin kalaa ja kalatuotteita kuin muutakin markkinoilta tuttua tuotetta: rottinkia, vaatteita, villatuotteita, monenlaisia leivonnaisia, marjatuotteita, kastikkeita, naposteltavia… unohtamatta tietenkään metrilakuja! Mikäli sää suosii on paikalla myös pomppulinna.

Tervetuloa markkinoille koko perheen voimin!

0